Løvenstad FK arrangerer 7års serie lørdag 15.september

Med ca 150 påmeldte lag vil det bli arrangert kamper på Sandbekken Idrettspark fra kl 0900-1730 denne lørdagen.

7 års serien er en populær "fotballcup" for jenter og gutter. I samarbeid med Akershus Fotballkrets, skal Løvenstad FK holde arrangementet på Sandbekken. Vi forventer ca 140 3er lag, som totalt skal spille over 200 kamper på 12 oppmerkede 3er baner med små "luke" mål. Under arrangementet vil LFK ha 3 bemannede kiosker (ute og inne), så dette blir en stor dugnadsdag for medlemmene i klubben.

Vi gleder oss til å ta imot mange glade barn, søsken, foreldere og besteforeldre til en super dag med mye fotballmoro på Løvenstad.

For mer informasjon om arrangementet klikk på denne lenken

Værmelding