Informasjon og krav om trenerkurs i Løvenstad FK

Trenerutvikling er spillerutvikling. Løvenstad FK en klubb som ønsker best mulig tilbud, med trygghet, trivsel, mestring og utvikling. Vi mener at den beste måten å få til det på er å ha trenere med trenerkurs. Derfor må alle trenere som trener lag i LFK ta trenerkurs. Alle trenere og lagledere må også ha forvist / forevise politiattest til styreleder eller stedfortreder.

Kravene til trenerkurs iht Kvalitetsklubb kravene,  og LFKs handlingsplan som er vedtatt av årsmøte.

BARNEFOTBALL (6-12):
B1 - En trener pr. lag med minimum barnefotballkvelden
B2 - En trener pr. årskull med minst ett delkurs fra C-lisens

UNGDOMSFOTBALL (13-19):
U1 - En trener pr. lag med ungdomsfotballkvelden
U2 - En trener pr. årskull med C-lisenskurs

Seniorfotball:
- Trenere med trenerkurs

Her er Trenerkurs i Akershus, det er bare å melde seg på - klubben betaler. Klikk på lenken under.

Ett annet alternativ er: ( NB. her må hver og en selv kontaktle klubb for å høre om klubben dekker noe ). Klikk på lenken under.

De trenere som ikke oppfyller kravene til trenerkurs, må påbegynne trenerutdanning høsten 2018.
Dere melder dere selv på til trenerkurs, og sender kopi av påmelding til sportslig@lovenstadfk.no
Evt. spørsmål rettes til sportslig leder på:   sportslig@lovenstadfk.no

Mvh.
Sportslig utvalg og Kvalitetsklubbansvarlig