Sommarlandcup i Bø 2018

Fredag 07.06.2018 fylte vi opp bilene med kurs for Bø. Vi fikk testet fredagsutfarten på E18, og brukte minst 1 time mer enn vanlig fra Oslo til Drammen. 8 Løvenstadjenter og 16 Kurlandsjenter ble fordelt på 2 jevne lag, og innkvartert i hvert sitt klasserom.

En varm kveld gikk over i en kjølig natt, og mange våknet midt på natten og måtte få soveposen over seg, og ikke under. 4 foreldre sov sammen med jentene, og fikk de med på en tidlig frokost på kulturhuset i Bø. Resten av foreldrene hadde god frokost på Bø Hotell.

Klokken 10:00 var alle spillerne og trenerne på plass på Bø Sommarland. Vi hadde 3 timer på oss før vi måtte begynne å tenke fotball. Trenerteamet rakk en tur i Magasuget!

På ettermiddagen spilte begge lagene 2 kamper, alle endte med seier. På lørdag kveld var det Sluserock i Lunde. Russelåtene til Staysman og Freddy Kalas falt mer i smak hos foreldrene enn hos jentene. Det ble en kort konsert for de som dro, kanskje var jentene litt slitne også?

Siste innledende kamp for lagene gikk på søndag formiddag, både Løvenstad + og Kurland + ble puljevinnere, og ble klare for semifinaler senere på søndag. Ventetiden ble tilbrakt i bassenget på hotellet. Kanskje ikke den beste oppladningen, og begge semiene endte dessverre med tap 0-2 og 1-2. Uansett en fin tur, ikke minst sosialt og værmessig. J2006 fra Løvenstad var også med, kanskje Hasse kommer med en liten rapport.

Med vennlig hilsen for støtteapparatet til J05

Tor Arne