Til alle medlemmer i Løvenstad FK

Valgkomitéen i LFK er i gang med arbeidet for å finne mulige kandidater til styret , og andre funksjoner som skal velges på Klubbens årsmøte. Valgkomitéen vil også innhente informasjon blant de sittende styremedlemmer om de ønsker å stille seg til rådighet for gjenvalg eller ikke.

LFK i 1. div kvalik for 2019

G14 og G19 spiller kvalik nå 23 okt til 9 nov. Her er endelig oppsettet for kvalikkampene:

Åtte Løvenstad spillere tatt ut til kretsens sonetreninger

Gledelig at hele 8 spillere fra Løvenstad er tatt ut til kretsens sonetreninger utover høsten og vinteren. Følgende Løvenstad spillere er tatt ut:

Festaften på Sandbekken i seriefinalen mot LSK3

Det ble en fantastisk ramme rundt siste serierunde for A-laget vårt. Over 200 publikummere hadde tatt turen til Sandbekken for å overvære kampen om kretsmesterskapet i 6. divisjon

Løvenstad FK jente tatt ut på AFKs kretslag.

Malin Fagerli, som spiller på LFKs J13 lag er tatt ut på AFKs J2005 kretslag. Hun er tatt ut til å være med på Cup for AFKs J2005 kretslag. Malin har vært med på sone hele fjør høst og i vinter.

A-laget klare for opprykk, og kamp om kretsmesterskapet

Løvenstad FKs A-lag er før siste seriekamp klare for opprykk til 5 div. Dette er andre opprykket på 2 år! Før siste kampen mot LSK 3 som leder, ligger vi 1 poeng bak på andreplass, og er 5 poeng før neste lag på tredjeplass.

Super fotballskole med Fotballprogresjon Norge

Motiverte gutter og jenter fra 2005-2009 hadde 4 flotte dager med mange fotballøvelser sammen med coachene fra Fotballprogresjon Norge.

Informasjon og krav om trenerkurs i Løvenstad FK

Trenerutvikling er spillerutvikling. Løvenstad FK en klubb som ønsker best mulig tilbud, med trygghet, trivsel, mestring og utvikling. Vi mener at den beste måten å få til det på er å ha trenere med trenerkurs. Derfor må alle trenere som trener lag i LFK ta trenerkurs. Alle trenere og lagledere må også ha forvist / forevise politiattest til styreleder eller stedfortreder.