Løvenstad FK

Om klubben

Om klubben

Historie:

En gruppe lokale ungdommer stiftet klubben 10.april 1972. Luton Towns gamle drakter ble valgt, oransje trøyer og mørkeblå shortser. Sandbekken har vært klubbens hjem siden 1979, og kunstgressbanen ble innviet i 2004.

Fakta:
Løvenstad FK er en breddeklubb for barn, unge og voksne. Klubben drives av frivillige foreldre og foresatte, og noen tidligere foreldre/foresatte. Løvenstad FK har en god og sunn økonomi, og mange flinke ledere og trenere. Tusenvis av timer nedegges hvert år for klubben.

Løvenstad FK har ca 370 medlemmer, derav flest barn og unge. I 2017 var det 22 lag, med spillere fra 5-6 år opp til Veteran menn. De aller fleste lagene er barn - og ungdomslag. Senior herrer spiller i 6 divisjon og senior damer spiller 7er fotball.

Klubben disponoerer et flott anlegg på Sandbekken. Løvenstad FK eier klubbhuset selv, mens kunstgresset eies av Rælingen Kommune.

Profiler i klubben:

John Egil Kjelsrud er den som har flest kamper for klubben. Flere LFK-medlemmer har deltatt på aldersbestemte landslag. Den mest kjente er Bjarne Sognæs, som senre spilte i LSK fra 1984-1995, Geir Frigård kom fra Fu/Vo og spilte for Løvenstad før han ble seniorspiller. Svein Rustad er klubbens mest kjente leder. Etter en betydelig innsats i Løvenstad fra 1976 til 1985 har han vært i LSK, Akershus Fotballkrets, Serieforeningen, Norsk Toppfotball og ansatt i NFF.

Klubbens verdier er: Klubbånd, lagånd, bredde, utvikling og toleranse.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift