Informasjon fra styret

Vår daglige leder Einar Bergum har valgt å si opp sin stilling i Løvenstad Fotballklubb.

Styret i Løvenstad Fotballklubb ønsker å takke Einar Bergum for det arbeidet han har lagt ned for klubben de  5 og et halvt årene han har vært ansatt i klubben., og vi ønsker Einar lykke til videre med nye utfordringer. Einar hadde sin siste arbeidsdag i klubben 31.juli 2018.

Styret vil utover høsten gå i gang med arbeidet med å ansette nye daglig leder,  og i en overgangsperiode vil oppgavene til daglig leder fordeles på medlemmene i styret slik at den daglige driften vil bli opprettholdt, inntil en ny daglig leder er på plass.

Alle henvendelser som tidligere er rettet mot daglig leder, kan sendes til styreleder Tommy Amundsen på e-post: styreleder@lovenstadfk.no

Med et ønske om en fortsatt god sommer!