Skifte av kunstgress på Sandbekken

I løpet av sommeren vil det bli skiftet ut kunstgress på 11er banen, samt skiftet gress og lagt undervarme på 7er banen.

Mandag 16. juli er arbeidet med å skifte kunstgress på Sandbekken er i gang. Unisport har laget en fremdriftsplan for arbeidet nå i sommer.
I uke 29 vil gresset på 11er og 7er banen bli fjernet og følgende tidsplan for arbeidet er lagt:

7er bane
Fra uke 29 og frem til 20 august vil det bli arbeidet med grunnarbeid, undervarme og legging av nytt gress på 7er banen. Behov for eventuelle omberamminger av kamper vil det bli lagt ut info om på FB siden til trenere/lagledere i Løvenstad FK.

11er bane
Fra 16.juli og frem til 27. juli vil det bli arbeidet med grunnarbeid og legging av nytt gress på 11er banen. Banen skal derfor være klar i god tid før høstsesongen starter.

Hilsen styret