Åpen dag hos Løvenstad FK tirsdag 22.mai 17-19

Løvenstad FK inviterer alle barn født i 2010-2013 til åpen dag på Sandbekken kunstgressbane.

Tirsdag 22. mai vil Løvenstad fotballklubb arrangere åpen dag fra klokken 17. 00 til 19.00 på Sandbekken kunstgressbane

Er du nysgjerrig på hvordan det er å være med i en fotballklubb?

Ta på treningstøy, kom og se hvordan det er å trene fotball og spille fotballkamp på et lag!
Løvenstad FK stiller med trenere, bl.a fra A-laget, og man får mulighet til å prøve ut flere ulike grunnleggende fotballøvelser.

Det blir servert frukt, saft og kjeks og kiosken vil være åpen.

Løvenstad FK ønsker å kunne bidra til at barn får opplevd:
Gleder: gjennom lek, mestring, spenning og konkurranse
Felleskap: sosial trening gjennom samarbeid om felles mål
Ærlighet: gjennom oppdragelse til og utførelse av fair play
Helse: gjennom etablering og utførelse av sunne og gode vaner

Vi setter opp en egen informasjonsstand der man vil kunne få mer informasjon om medlemskap. Klubben er også avhengig av å rekruttere trenere, dommere og lagledere for å få til gode tilbud for alle som ønsker å spille fotball. Adressen til Sandbekken kunstgressbane er Tømmerveien 2, Løvenstad.

Vi ønsker også søsken, foreldre og besteforeldre velkommen til å heie.