Den oransje tråden - Spillerutvikling - Trenerutvikling

Kompetanse, erfaring og utvikling. God planlegging og god gjennomføring vil føre til god aktivitet og god utvikling.

God evaluering og dertil god planlegging er en forutsetning for å optimalisere utfordringer, læring og utvikling for laget og enkeltspillerne. Vi snakker om den oransje / røde tråden i treningsarbeidet.

God og riktig aktivitet gir læring over tid. Forsterkning gjennom fornuftig coaching gir mer læring.

Den Oransje / røde tråden er «ledetråden» i vår fotballutdanning. De fleste klubber har en Sportsplan som mer eller mindre skisserer den røde tråden i klubben.

Dette hjelper oss til å utvikle den røde tråden i vårt treningsarbeid med spillegruppa.

I tillegg har NFF utviklet fire verktøy som direkte og lett tilgjengelig og bør bidra til en god rød tråd i vårt treningsarbeid.

Dette kan du lese mer om her, og også se gode skoleringsplaner og ferdige treningsøkter, som anbefales av LFK og NFF.

Skoleringsplanene og øktene ligger også på treningsøkta.no