A-laget kretsmestere og mye bra av de andre senior og juniorlag !

A- laget ble kretsmestere og rykker opp. Serien ble vunnet overlegent med 57 poeng og 79-22 i målforskjell på 16 kamper.

Laget har vunnet alle kampene unntatt tre; ett tap og to uavgjort. De har spilt mye god fotball, og var klart best i sin serie, under ledelse av trenerne Roger Haugen og Mats Arstad. Laget består av mange Løvenstadgutter, og gjennomsnittsalderen er lav. Disse gutta kan spille mye morsom fotball i mange år fremover.

http://www.lokalfotballen.blog/2017/10/12/lokale-gutter-sikret-opprykk-for-lovenstad/ 

Klubbens to juniorlag spilte begge i 2 divisjon, i hver sin avdeling. Begge lagene gjorde en god innsats og spilte mye bra fotball. Flere juniorspillere har også spilt fast på A-laget. Junior 1 kom på 4 plass i sin avdeling, og Junior 2 kom på 5 plass i sin avdeling.

Damelaget til Løvenstad ble avdelingsmestere i Damer 7er. God innsats fra en fin gjeng med unge damer under ledelse av trener Bjørn Simonsen.

Menn 7er gjorde også en god sesong med 2 plass i Menn KM 7er. Dette er en god blanding menn i sin beste alder. Flere er også aktive i LFK som ledere/trenere. Gratulerer med Kretsmesterskap og opprykk til A-laget, og gratulerer med god innsats og gode resultater til resten av senior og juniorlagene.

Webkamera

 

Vi har nå fått webkamera på klubbhuset, bilde

oppdateres hvert minutt.

 

Forsidebilder

Sponsorer/samarbeidspartnere

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift