TINE FOTBALLSKOLE LFK - PÅMELDINGSFRIST ENDRET TIL 21.JUNI

Mandag, tirsdag og onsdag den 26. juni - 28. juni kan vi igjen innby til TINE Fotballskole LFK på Sandbekken Kunstgress. Barn (jenter og gutter) i alderen 6 - 14 år ønskes velkommen til lærerike og sosiale fotball-dager.

Vi har erfarne instruktører som har vært med på fotballskolen også tidligere år. Hos oss skal deltakerne føle trygghet, trivsel, mestring og utvikling. Vi vil ha minst en egen jentegruppe.

Vi serverer lunsj inne i klubbhuset ca. 11:45 – 12:45. Vi har brød/baguetter, variert pålegg, drikke og frukt. Siste dag har vi en liten turnering samt felles grilling. Alle får utdelt diplom. Deltakerne får også TINE utstyr og en fotball.

Det er kun 80 plasser og det kan lønne seg å være tidlig ute med påmeldingen. Pris kr. 850.- pr. deltaker. Hvis søsken, betaler eldste barn full pris og yngste barn får 50% rabatt (betaler kr. 425.-). Alle deltakerne er forsikret.

Påmeldingsfrist: 21. juni 2017. Påmeldingen er gyldig når betaling er bekreftet.

Påmelding og betaling skjer online, og du kan gå inn på denne linken:  http://www.lovenstadfk.no/portal/public/event/signup.do?siteId=138&eventId=30418

Har du spørsmål om TINE Fotballskole, kontakt: Einar Bergum 90213170 el. eibergum@online.no

VELKOMMEN!