Lagleders arbeidsoppgaver

NB! Alle i støtteapparatet rundt lag skal ha godkjent politiattest

Arbeidsoppgaver lagleder Løvenstad FK

Å være lagleder for et lag er en viktig og morsom oppgave.
Som lagleder er man ”øverste sjef” på et lag og plikter å sette seg inn i de regler og retningslinjer som gjelder
for den aldersklassen laget spiller i. Det er viktig å ha tett dialog med styret klubben og trenerne i laget.

Administrativt:

• Til enhver tid ha oppdatert oversikt med kontaktopplysninger på spillere (spillerliste) og foreldre. Spillerliste holdesajour på lagets lagside på www.lovenstadfk.no. Det er denne informasjonen styret i klubben forholder seg til, og som skal sikre at innkrevingen av kontingenter blir korrekt.
  • Sørge for at all relevant informasjon blir sendt ut. Viktig at treningstider og kampoppsett sendes ut så snart det er klart, og legges inn på lagets lagside på www.lovenstadfk.no
  • Innkalle til foreldremøter i laget ved behov
  • Sette seg inn i retningslinjer for spilleroverganger fra fylte 12 år.
  • Man plikter å møte på de møtene klubbens styre innkaller til.
  • Man plikter å sende inn Årsplan innen fristen som settes.

Kamper:

• Sørge for at kampvert er til stede i god tid for å vise dommer og gjestende lag til garderoben.
  • Få bekreftelse fra oppsatt dommer om at vedkommende husker kampen (sms/telefon i forkant).
  • Dersom det ikke er satt opp dommer til aktuell kamp må man være forberedt på å skaffe dommer selv i god tid i forkant.
  • Dommeroversikt finner man på www.fotball.no/Kretser/akershus/krets/om_krets/handboka/
  • Sørge for at dommer får oppgjør ihht. gjeldende satser.
  • Sørge for at kamprapporter (dommerkort) sendes inn.

Cuper/turneringer og treningsleir:

Være ansvarlig for at laget blir påmeldt de cupene/turneringene og evt. treningsleir som er bestemt og sørge for det administrative mht overnatting etc.

Lagledere skal:

• Være lojale mot klubb, styret og sportslig ledelse,
  • Være lojale mot andre lagledere, trenere etc.
  • Være gode til å samarbeide og kommunisere
  • Være godt forberedt
  • Være sosiale
  • Være høflige, men bestemte