Historien om klubbhuset

Klubbhuset Løvenstad FK

Av Terje Rustad

Lørdag 16.6.01 var en stor dag for Løvenstad fotballklubb. Denne dagen ble klubbhuset endelig offisielt innviet med pomp og prakt. Ordføreren markerte den offisielle åpning av klubbhuset

Kurland fotballklubb stiller seg i rekken av gratulanter og ønsker naboklubben lykke til med nytt klubbhus.

Den som har gått i spissen for klubbhuset er Per Reed. Man kan vel si at dette har vært hans livsverk. Hadde det ikke vært for ham, hadde heller ikke Løvenstad FK hatt noe klubbhus. Allerede i 1989 begynte han å jobbe med saken. Det har vært mange runder frem og tilbake mellom kommunale og statlige organer, foreninger/naboer mv. Først når tippemidlene kom, ble det fart i sakene. For oss som bor i distriktet vet vi jo at Per nærmest har bodd i klubbhuset de siste par årene. Om han ikke har vært der daglig, så er det ikke langt ifra. Det er ekstremt med dugnadstimer han har brukt på huset. Første spadestikk skjedde seinhøsten 1996 og nå nærmere 6 år senere kan han endelig se klubbhuset ferdig. Det unner vi han.

Det er som kjent ikke et lite klubbhus klubben har bygd, det må vel være et av norges største, større en mange av eliteserieklubbenes klubbhus. I rettferdighetens navn må man nevne at dette skal være et "flerbrukshus", hva nå det innebærer?

Klubbhuset inneholder en kjempestort (møte)rom i 1 etasje med tilhørende flott kjøkken. Kontorer og andre møterom finner man også her.

I underetasjen er det fire store flotte garderober til lagene + dommergarderober. Bruken av Sandbekkhallens garderober er nå en saga blott.

I samme etasje finner man også en stor kafeteria og kiosk, denne er åpen på kampdager.

06.05.2004 22:29