Utleie klubbhus

Utleie av Løvenstad FK's Klubbhus.

Vi leier ut både første etasje "Kafeen" og andre etasje "Festsalen".

Leieprisene er:
Første etasje "Kafeen"     kr 1.500,-
Andre etasje "Festsalen"  kr 3.000,-

Andre etasje består av:
  • ·     Festsal, ca. 140m2 . Festsalen er parkettbelagt.
  •       Egen kjøkken avdeling, med bl.a. servise for ca. 80-90 personer, samt komfyr, kjøleskap,          oppvaskmaskin (storkjøkken-type), mikrobølgeovn etc.
  •       Lerret for video/overhead og prosjektor
  •       Musikkanlegg (enkelt)
  •       Festsalen egner seg for festlige sammenkomster med opptil 80-90 personer, store møter         og andre aktiviteter som trenger et stort rom
  •      Entre med garderobeplass og toaletter
  • ·    Møterom (styrerom), ca. 35 m2. Vanlig møteromsmøbler for ca. 20 personer, overhead, white-board, flip-over og lerret (leies ikke ut)
Ønsker du å leie, ta kontakt med:

PER REED, mobil 905 28988

Festsalg 2.etg

Første etasje består av:
  • Kafe, ca. 130 m2. Egen kjøkken avdeling, med bl.a. service for 35-40 personer, samt komfyr, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin (storkjøkken-type), mikrobølgeovn, kaffetrakter etc.
  • Stor TV  og musikkanlegg, bord og stoler til 35-40 perosner
  • På gulvet i kafeen er det gulvbelegg
  • Yttergang med toaletter
  • Garderobe del, ca. 150 m2, som består av 2 store garderober og 2 mindre garderober samt dommer/lærer-garderobe. Det er naturligvis dusj i alle garderober (garderobe-del leies normalt ikke ut).

Ønsker du å leie, ta kontakt med:
PER REED, mobil 905 28988