Utleie klubbhus

Utleie av Løvenstad FK's Klubbhus.

Klubbhuset er like smakfullt og pent innvendig som fra utsiden. I utgangspunktet er det kun 2. etasje som er mulig å leie, men også kafeen i første etasje kan leies ut ved spesielle anledninger. Rimelige utleiebetingelser.
Andre etasje består av:
·         Festsal, ca. 150m2 . Egen kjøkken avdeling, med bl.a. servise for ca. 100 personer, samt komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin (storkjøkken-type), mikrobølgeovn etc. Festsalen er parkettbelagt. Lerret for video/overhead.
Festsalen egner seg for festlige sammenkomster med opptil 100 personer, store møter og andre aktiviteter som trenger et stort rom.
·         Møterom, ca. 35 m2. Vanlig møteromsmøbler for ca. 20 personer, overhead, white-board, flip-over og lerret.
·         Entre med garderobeplass og toaletter.
·         Styrerom og arkiv (leies ikke ut).
Første etasje består av:
·         Kafe, ca. 130 m2. Egen kjøkken avdeling, med bl.a. service for 60-80 personer, samt komfyr, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin (storkjøkken-type), mikrobølgeovn, stor TV etc. På gulvet i kafeen er det gulvbelegg.
·         Garderobe del, ca. 150 m2, som består av 2 store garderober og 2 mindre garderober samt dommer/lærer-garderobe. Det er naturligvis dusj i alle garderober (garderobe-del leies normalt ikke ut).

Ønsker du å leie, ta kontakt med:

PER REED, tel. 67 90 89 65, mobil 905 28988