Politiattest

Krav om politiattest i Løvenstad FK

Styret i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) vedtok 10. mars 2008 at hele norsk idrett skal kreve politiattest mot seksuelle overgrep mot barn. Ordningen gjelder for alle som skal utføre oppgaver som i vesentlig grad innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming. Ordningen trer i kraft 1. januar 2009.

Løvenstad FK blir ordningen håndtert på følgende måte:

Alle ansatte og frivillige (trenere og lagledere og lignende ) som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming skal fremskaffe politiattest.

Politiattest må fornyes innen tre år har gått fra dato på siste politiattest.

Politiattest ansvarlig er:

- Styreleder Kenneth Bredesen

- Daglig leder Einar Bergum

Det må nå søkes om politiattest på en ny måte, se her.

Søknadskjema for de som er over 18 år finner du her. (krever innlogging med Min ID eller Bank ID)

Personer som ikke har fremvist politiattest uten merknad, kan ikke settes til oppgaver som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming.

Styret i Løvenstad FK