Fotballforsikring

NFF har inngått forsikringsavtale med Gjensidige. Se oppdatert informasjon for 2017  her.

Hva skal man gjøre når det oppstår skader som krever behandling?

Ring Idrettens Skadetelefon på 02033 ved mistanke om alvorlig skade som trenger behandlig.

Alle spillere i klubben er nå forsikret gjennom NFF som har avtale med Gjensidige fra mars 2014. Medlemmer som får en skade skal derfor benytte denne ordningen for refusjon. All informasjon om Fotballforsikringen finner du på her

Skader inntruffet etter 1.mars 2014 skal i utgangspunktet meldes inn via web, gå inn her.

Ved akutte skader som oppstår i forbindelse med treninger og kamper, skal man selvfølgelig ta direkte kontakt med legevakt/sykehus. Da meldes skade inn i etterkant av skadetilfellet.

Ved skader som krever Fysioterapi, er det veldig viktig at skademelding sendes inn FØR det gjøres avtale med Fysioterapeut. Hvis ikke, får man ikke dekket utlegg.

Alle spillere skal ha tilgang til fotballmedisinsk kompetanse via "Idrettens Skadetelefon", som er eid av Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball. Da får man kvalitetssikret et godt behandlingstilbud i nærmiljøet som dekkes av fotballforsikringen.

Ring Idrettens Skadetelefon på 02033, og Norges Fotballforbund gir spillere samme tilbud som til landslagspillerne:

Spesialister på fotballskader
Helsepersonell med spesialkompetanse på fotball- og idrettsmedisin

Bestilling av utredning og behandling
Tilgjengelighet og oppfølging
Utredning innen 24 timer (MR-undersøkelse)
Åpen alle dager mellom kl.09.00 og 21.00.

Klubben har avtale med Fjellhammerklinikken
Adresse: Lørdagsrudveien 2, 1472 Fjellhamar
Telefon: 67 90 05 60 / 90015331

Veibeskrivelse: Brogården, før du kjører over brua mot Fjellhamar.

Klubben dekker ikke utgifter til fysioterapi. Det anbefales en individuell forsikring som bæres i sin helhet av den enkelte spiller/foresatt - uansett hvilket lag i klubben man spiller for. Det betyr at fysiokostnader må dekkes av den enkelte og klubben vil ikke refundere slike kostnader.