Overgangsskjema

I sesongen 2013 ble det innført elektronisk behandling av overganger. Skjema som skal benyttes ved elektroniske overganger heter "Samtykkeskjema".

Dette skjema er et PDF-dokument du kan skrive i og lagre. Fyll inn den informasjon du har vedrørende spiller, før du lagrer og eventuelt skriver ut. For spillere under 18 år gjelder underskrift av foresatte. Skjema må deretter sendes i PDF til dagligleder@lovenstadfk.no  , eller leveres på klubbhuset.  Daglig leder er klubbens hovedovergangsansvarlig.  Alle overganger foregår (elektronisk) i Norges Fotballforbund sitt system FIKS (Fotballens Informasjons- og Kommunikasjonssystem). Klubbene kommuniserer elektronisk i FIKS ved pålogging av overgangsansvarlig.