Info

Nyttige data vedrørende Løvenstad Fotballklubb finner du på kretsens hjemmesider her.

Ingen LFK spillere fra 12 år og eldre kan trene med andre klubbers lag, uten at undertegnede eller stedfortreder  (en av de sportslige ansvarlige) har snakket med spillers trenere og godkjent det, og avtalt det med klubben det gjelder.

Vet dere at spillere gjør det, har gjort det eller tenker å gjøre det, så kan denne informasjon sendes de spillere og/eller Deres foreldre / foresatte.

På samme måte kan ikke andre klubbers spillere trene med våre lag, uten at annen klubb er  informert og dette er avtalt.
Når noen flytter hit fra andre steder lengre unna, eller deres lag er nedlagt, så er det naturlig at de begynner her.

Utenfor sesongen  okt / nov  - 1 februar er det vanlig at spillere prøver seg andre steder enn der de hører til, men klubben de står i skal informeres.

NB! Alle kan selvfølgelig delta på andre klubbers fotballskoler etc.

Sportslig hilsen
Kenneth Bredesen