Idrettsskader

Hva skal man gjøre når det oppstår skader som krever behandling?
Skader kan meldes via web, gå inn her. Ring Idrettens Skadetelefon på 02033 ved mistanke om alvorlig skade som trenger behandlig.
Alle spillere i klubben er nå forsikret gjennom NFF. Medlemmer som får en skade skal derfor benytte denne ordningen for refusjon. All informasjon om Fotballforsikringen finner du her.

Ved akutte skader som oppstår i forbindelse med treninger og kamper, skal man selvfølgelig ta direkte kontakt med legevakt/sykehus.
Alle spillere har tilgang til fotballmedisinsk kompetanse via “Idrettens Skadetelefon”, som er eid av Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball. Da får man kvalitetssikret et godt behandlingstilbud i nærmiljøet som dekkes av fotballforsikringen.
Ring Idrettens Skadetelefon på 02033, og Norges Fotballforbund gir spillere samme tilbud som til landslagspillerne:
Spesialister på fotballskader
Helsepersonell med spesialkompetanse på fotball- og idrettsmedisin
Bestilling av utredning og behandling
Tilgjengelighet og oppfølging
Utredning innen 24 timer (MR-undersøkelse)
Åpen alle dager mellom kl.09.00 og 21.00.
Klubben har avtale med Fjellhammerklinikken
Adresse:              Lørdagsrudveien 2, 1472 Fjellhamar
Telefon:               67 90 05 60 / 90015331
E-post:                 post@fjellhamarklinikken.no
Veibeskrivelse:   Brogården, før du kjører over brua mot Fjellhamar

Klubben dekker ikke utgifter til fysioterapi. Det anbefales en individuell forsikring som bæres i sin helhet av den enkelte spiller/foresatt - uansett hvilket lag i klubben man spiller for. Det betyr at fysiokostnader må dekkes av den enkelte og klubben vil ikke refundere slike kostnader.