Medlem- og Treningsavgift 2018

Følgende medlem- og treningsavgifter ble vedtatt på årsmøte 21/3-2018.

Medlemsavgift 2018:

200 kr støttemedlem

500 kr enkeltmedlem

750 kr familiemedlemskap

Treningsavgifter 2018:

5 år og yngre                                                kr.  300

6-10 år                                                         kr. 1.700.-

11-14 år                                                       kr. 2.100.-

15-16 år                                                       kr. 2.700.-

Junior                                                          kr. 2.500.-

A-lag og senior herrer 11ér                         kr. 2.500.-

Kvinner og Herrer 7ér                                  kr. 2.000.-

Veteran 7ér                                                  kr. 2.000.-

Styret har anledning til å fastsette treningsavgift for enkeltlag med lavterskeltilbud.

Det er alder man er, eller fyller i løpet av kalenderåret, som er avgjørende for aldersfastsettelsen.
Treningsavgiften betales over to terminer med en halvpart for hver termin. Hvis man begynner i klubben etter 1. juni, betales kun en termin (2. termin).

Dersom et lag trekkes i løpet av sesongen, men spilleren har betalt for sin treningsdeltakelse, vil ikke treningsavgift refunderes dersom spilleren har kamp- og treningstilbud i årsklassen over.

Det er helt avgjørende at medlems og treningsavgifter innbetales til de frister som er satt, spillere som ikke betaler medlems- og trenigsavgifter innenfor fristene er ikke spilleberettigede og kan ikke delta i fotballkamper for Løvenstad FK..

Styret i Løvenstad FK